6 διαλεγμένα ηλεκτρικά πατίνια , για ενήλικες

Οι ταλαιπωρίες της καθημερινότητας 

Γυρίζεις στο σπίτι σου από όλη τη διάρκεια της ημέρας,  έχεις πάρει τα πάντα και είσαι έτοιμος να ξεκουραστείς. Ξαφνικά, καταλαβαίνεις  ότι κάτι ξέχασες,  σημαντικό να πάρεις ! Γιατί με αυτό  να ολοκλήρωνες  τις δουλειές  της ημέρα σου,  αλλά και γιατί το χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή !  Δεν θέλεις όμως να σηκωθείς  για να ξανά βγεις έξω,! Γιατί πρέπει να βγάλεις το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ, να έχεις ντυθεί, να βρεις να παρκάρεις  κλπ.

Ενώ αν είχες ένα μικρό τροχήλατο μεταφορικό μέσο, το οποίο το βγάζεις αμέσως, το καβαλάς απευθείας, παρκάρεις έξω από το μαγαζί και μπαίνεις απευθείας μέσα ;  H αλήθεια είναι ότι αυτή τη μικρή κίνηση,  τη βλέπεις λίγο διαφορετικά…  Αν και πιστεύω, ότι θα μπορούσες να δεις,  με το ίδιο μάτι και όλες τις προηγουμένως κινήσεις που έκανες μέχρι τώρα. Aυτό το μικρό τροχήλατο λέγεται ηλεκτρικό πατίνι ή  ηλεκτρικό σκούτερ! 

Η ζωή το επιτάσσει

Ο τρόπος ζωής και οι απαιτήσεις που δημιουργούνται καθημερινά, μας δημιουργούν την τάση να αποκτούμε νέα αντικείμενα, νέα μέσα, νέα βοηθήματα. Η τελευταία λέξη της μετακίνησης ειδικά μέσα στην πόλη λέγεται ηλεκτρικό πατίνι ή ηλεκτρικό σκούτερ,  κάτι που τώρα τελευταία έχει κατακλύσει την αγορά- δικαίως – είναι όμως άραγε το πατίνι κάτι το οποίο μπορεί να το χρησιμοποιήσει ένας ενήλικος ή είναι μόνο ένα παιχνίδι χαμηλής ταχύτητας για για εφήβους ;

Για ενήλικες και ζόρια..

Tο ηλεκτρικό πατίνι ή σκούτερ έχει φτιαχτεί και  για ενήλικες. Αν και τα μοντέλα είναι λιγότερα,  οι προδιαγραφές τους καλύπτουν τα κιλά ενός μέσου ενήλικα και πολύ παραπάνω.  Ενώ οι ταχύτητες που αγγίζουν  όπως και για τα εφηβικά,  δεν είναι μεγάλες,  το πολύ 45 km την ώρα (χαμηλή επικινδυνότητα) Όλα αυτά έχουν ένα τεράστιο συν, το ότι δεν χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης. Επίσης ένα ακόμα όφελος που έχει το ηλεκτρικό πατίνι ή ηλεκτρικό σκούτερ,  είναι ότι δεν καίει καύσιμο. Μία μόνο μπαταρία,  την οποία την φορτίζουμε και μας πηγαίνει στη δουλειά μας. 

Τώρα βέβαια,  το το ηλεκτρικό πατίνι ή ηλεκτρικό σκούτερ,   δεν είναι φτιαγμένο για να το πάρουμε στο χωράφι και στο χωματόδρομο! Παρ’ αυτά  κάποια μοντέλα τα οποία έχουν μεγαλύτερες  ρόδες,  και σε διάμετρο αλλά και σε πάχος. Εκείνα ορίζονται πιο ισχυρά από τα άλλα με τις μικρές ρόδες τα  οποία έχουν προγραμματιστεί για να κυκλοφορούν, κατά κανόνα,  σε επίπεδους δρόμους όπως είναι η άσφαλτο, τα πλακόστρωτα ή το τσιμέντο.
Ποιο να διαλέξω ;

Άρα γιατί εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσεις αυτό το τροχήλατο που θα σου διευκολύνει την  καθημερινότητα – και εφόσον  μπορεί να σου καλύψει τις απαιτήσεις σου  να κυνηγάς παραδοσιακούς  τρόπους όπως τα μηχανάκια κλπ. Κάντε κλίκ , σε όποιο ηλεκτρικό πατίνι ή σκούτερ  θέλετε,  για να δείτε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες,  από που μπορείτε να το αποκτήσετε ,  αλλά και το κόστος του κάθε μοντέλου.

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας