Πίνακες αντίγραφα διάσημων ζωγράφων : Κάτι που μας άρεσε Νο 3

Κάτι που μας άρεσε και το προτείνουμε  

    Συνεχίζουμε την  σειρά των σύντομων παρουσιάσεων . Στην απεραντοσύνη του ίντερνετ , θέλουμε να  βοηθήσουμε, αυτούς που “χάνονται¨. Οι επιλογές είναι πολλές , όλα δείχνουν δελεαστικά και ότι δένουν μεταξύ τους. Όμως δεν είναι ‘έτσι , χρειάζεται εμπειρία και γνώση, για να επιλέξετε και να συνδυάσετε σωστά. 

     Κάπου εδώ λοιπόν σταματάει  η καθοδήγησή ,  όπου έχει αναπτυχθεί  σε προηγούμενα άρθρα μας  αλλά και διαθέτει ως υπηρεσία , ο Texnognostis.  Εδώ παρουσιάζουμε ωραία και χρήσιμα πραγματάκια , όπως : αντικείμενα , έπιπλα , διακοσμητικά , υφάσματα , κουρτίνες , υλικά, έργα,  εικόνες, εφαρμογές  κλπ…. 

   Αυτή η σειρά βρίσκεται στην κατηγορία Design & διακόσμηση  λόγω συσχετισμού  των προϊόντων. 




Πίνακες  διάσημων ζωγράφων στις καλύτερες τιμές

   Συνεχίζουμε την στήλη μας με μία σειρά από πίνακες διάσημων ζωγράφων.   Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να διαθέσουμε τόσα χρήματα όλοι για να αγοράσουμε αυθεντικούς διάσημοuς ζωγράφοuς, αφού η εταιρεία HouseArt προσφέρει καταπληκτικά αντίγραφα πάνω σε καμβά που μπορούμε με χαμηλό κόστος, να τα αποκτήσουμε όλοι στο σπίτι μας. Μέχρι τώρα ήταν αρκετά δύσκολο να έχουμε μία καλή ποιότητας εκτύπωση πάνω σε καμβά ενός αυθεντικού έργου τώρα όμως, υπάρχει αυτή η δυνατότητα και μάλιστα διάσημων και  κλασικών ζωγράφων ,     

      Επίσης κάποια από αυτά τα έργα διατίθενται και σε ολόκληρες ταπετσαρίες για να ντύσετε μέχρι και έναν ολόκληρο τοίχο . Ακόμα και διπλής όψης εκτύπωση. Η εταιρεία διαθέτει εκτός από τα αντίγραφα των διάσημων ζωγράφων κι άλλες διακοσμητικές επιλογές όπως:  ταπετσαρίεςτρισδιάστατα σχέδια , αυτοκόλλητα , έπιπλα και διακοσμητικά. 

Συμπεράσματα και οδηγίες :

  1. Οι πίνακες των διάσημων και κλασικών  ζωγράφων έχουν την ιδιότητα να δένουν  σχεδόν σε όλους τους χώρους.
  2. Για αντίγραφα διάσημων ζωγράφων πατήστε εδώ.
  3. Για ταπετσαρίες τρισδιάστατα σχέδια αυτοκόλλητα διακοσμητικά ακόμα και έπιπλα πατήστε εδώ.
  4. Πείτε μας την γνώμη σας εδώ .

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας