Χάλια και μοκέτες για όλα τα πορτοφόλια : Προτεινόμενο Νο5

Κάτι που μας άρεσε και το προτείνουμε  

    Συνεχίζουμε την  σειρά των σύντομων παρουσιάσεων . Στην απεραντοσύνη του ίντερνετ , θέλουμε να  βοηθήσουμε, αυτούς που “χάνονται¨. Οι επιλογές είναι πολλές , όλα δείχνουν δελεαστικά και ότι δένουν μεταξύ τους. Όμως δεν είναι ‘έτσι , χρειάζεται εμπειρία και γνώση, για να επιλέξετε και να συνδυάσετε σωστά. 

     Κάπου εδώ λοιπόν σταματάει  η καθοδήγησή ,  όπου έχει αναπτυχθεί  σε προηγούμενα άρθρα μας  αλλά και διαθέτει ως υπηρεσία , ο Texnognostis.  Εδώ παρουσιάζουμε ωραία και χρήσιμα πραγματάκια , όπως : αντικείμενα , έπιπλα , διακοσμητικά , υφάσματα , κουρτίνες , υλικά, έργα,  εικόνες, εφαρμογές  κλπ…. Αυτή η σειρά βρίσκεται στην κατηγορία Design & διακόσμηση  λόγω συσχετισμού  των προϊόντων. 
Τρία καταστήματα με χαλιά και  μοκέτες , για όλα  τα πορτοφόλια 

        Συνεχίζουμε την στήλη μας  συστήνοντας 3 εταιρείες που ξεχωρίσαμε μέσα στο διαδίκτυο.  Διακρίνονται για την ευελιξία τους στη σελίδα τους,  όπου μπορείς να  επιλέξεις και να κοστολογήσεις,  χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία σε τηλέφωνα. Τώρα βέβαια  ένα  το χαλί η την μοκέτα , την αισθάνεσαι όταν τη δεις από κοντά. Όμως αν υπήρχε  ένας καλύτερος τρόπος από μακριά για να  αντιληφθείς το προϊόν,  θεωρούμε ότι εδώ έχουμε τρεις από αυτούς. Σας τους παρουσιάζουμε λοιπόν ,  χωρίς να σας ζαλίζουμε με πολύ μπλα μπλα,  διότι είναι καλύτερο να μελετήσετε τις σελίδες τους και να καταναλώσετε το χρόνο σας εκεί… Εξάλλου υπάρχει συγκεκριμένο άρθρο στη σελίδα μας που  θα σας βοηθήσει στην επιλογή σας….

1.    Η εταιρεία Spitishop εκτός του ότι κερδίζει έδαφος , σε όλα τα προϊόντα της,  την ξεχωρίσαμε στα χαλιά  διότι η ποικιλία είναι μεγάλη,   τόσο σε σχέδια όσο και σε διαστάσεις .  Τα brands που έχει στην φαρέτρα τις , θα σας κάνουν να παραδοθείτε. Κάτι που μας εντυπωσίασε,  είναι ότι  έχουν ταξινομηθεί χάλια για τον κάθε χώρο π.χ. μπάνιο, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα κλπ. .  Αυτό βοηθάει  αρκετά κάποιον όχι και τόσο σχετικό ,  αποφεύγοντας τους ειδικούς. Βέβαια  το “για όλα τα πορτοφόλια¨ δεν παύει να ισχύει . Επισκεφτείτε τα χαλιά του Spitishop  εδώ.

2.    Η ομάδα του Anesis home διαθέτει και εκείνη μία ποικιλία σε χάλια , αλλά και κάποιες εξαιρετικές επιλογές μοκέτας . Τα φίλτρα ακριβώς δίπλα σε βοηθάνε να  κοστολογήσεις ακριβώς τη μοκέτα που χρειάζεσαι, αρκεί βέβαια να έχεις μέτρηση σωστά. Στην πλατφόρμα  του Anesis home τα χαλιά καταχωρούνται σύμφωνα με το στυλ  και όχι σύμφωνα με το χώρο Έτσι λοιπόν για να δείτε μοκέτες πατήστε εδώ , ενώ για να δείτε τα υπέροχα χαλιά  πατήστε εδώ.

3.    Στην σελίδα του  Carpetlinen  έχουμε επιλογές χαλιών σε πολλές διαστάσεις,  και αρκετές επιλογές για μοκέτα-  με υπέροχα σχέδια και ποιότητα.  Η κοστολόγηση είναι παιχνιδάκι και ο τρόπος που έχει στηθεί σας γλιτώνει χρόνο.  Επίσης η στήλη με τα εκκλησιαστικά χάλια θα σας συνεπάρει… Είναι πολύ ωραίο σε μία σελίδα να βρίσκεις κλασικά  και αγαπημένα χαλιάμοντέρνα χαλιά σαν πίνακες ζωγραφικής,  οικιακές μοκέτες που μεγαλώνουν το χώρο σου χωρίς να φλυαρούν  και ταυτόχρονα εκκλησιαστικά χαλιά ! Πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας στην Carpetlinen.

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας