Υπηρεσίες

Ανακαίνιση κατοικίας και επαγγελματικών χώρων

Ανακαίνιση Κατοικίας

Μια λέξη που περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές εργασίες και υλικά και που χρειάζονται συνδυασμό, εναρμονισμό και συγχρονισμό. Αυτές, είναι οι βάσεις που έχουμε βάλει, καθώς επίσης και έναν, όσο γίνεται, καλύτερο διαχωρισμό.

Μονώσεις ταρατσών, τοίχων, υπογείων

Μονώσεις ταρατσών, τοίχων, υπογείων

Υγρομόνωση, θερμομόνωση και ηχομόνωση, είναι το τρίπτυχο της σύγχρονης αναβάθμισης ενός κτιρίου. Είτε αυτό είναι χώρος κατοικίας, είτε επαγγελματικός χώρος με βάση αυτό το τρίπτυχο έχουμε καλύτερη ενεργειακή απόδοση, καλύτερη θωράκιση του κτίσματος με αποτέλεσμα τη λιγότερη συντήρηση αλλά και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Κατασκευές με οπλισμένο μπετόν

Κατασκευές με οπλισμένο μπετόν

Με μία εμπειρία ετών στα καλούπια και στις κατασκευές με πολύπλοκους ξυλοτύπους, σε ένα κομμάτι το οποίο χρειάζεται πολύ μαστόρια και εμπειρία μπορούμε να κατασκευάσουμε και να εξυπηρετήσουμε το έργο, του πιο απαιτητικού πελάτη.

Τοιχοποιία - χτισίματα

Τοιχοποιία - χτισίματα

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιασδήποτε μορφής τοιχοποιίας από την πιο παραδοσιακή με τους τσιμεντόλιθους, τα τούβλα ή την τουβλίνα κολλημένα με παραδοσιακά κονιάματα αλλά και τις σύγχρονες μορφές της τοιχοποιίας, όπως το πορομπετόν (alfablock, ytong κλπ), τα οποία έχουν έξτρα ιδιότητες σε σύγκριση με τα παραδοσιακά υλικά.

Επιχρίσματα - σοβατίσματα

Επιχρίσματα - σοβατίσματα

Επενδύουμε την τοιχοποιία από τούβλο, τσιμεντόλιθο ή πορομπετόν (alfablockή ytong), από οπλισμένο σκυρόδεμα ή από ξηρά δόμηση, με οποιοδήποτε επίχρισμα υπάρχει στην αγορά, παραδοσιακό ή σύγχρονο.

Επενδύσεις δαπέδων & τοίχων

Επενδύουμε δάπεδα και τοίχους με κλασικές επενδύσεις όπως είναι τα κεραμικά πλακίδια φυσικά πετρώματα και μάρμαρα αλλά και με τα νέα υλικά που προσφέρουν καλαίσθητο αλλά ταυτόχρονα αντοχή και εύκολη προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Συντήρηση & επισκευή κτιρίων

Συντήρηση & επισκευή κτιρίων

Μπορούμε να παρέμβουμε σε φθορές μπετού τοιχοποιίας, σιδήρων από τη διάβρωση και από την απόλυτη έκθεση ή την μικρή επικάλυψη του μπετού, να συντηρήσουμε μπαλκόνια, μετώπες, δάπεδα , κάγκελα, στηθαία και πολλά άλλα σημεία.

Σχεδιασμός & διακόσμηση

Σχεδιασμός & διακόσμηση / Μελέτη & προσφορά – προϋπολογισμός / Τεχνική ή design συμβουλευτική / Γραπτός οδηγός εργασιών & υλικών, για υλοποίηση έργου από εσάς.

Μετά από χρόνια τριβής με τα υλικά και τα συστήματα, στην οικοδομή, στην ανακαίνιση, στη μόνωση, στα προβλήματα των εσωτερικών χώρων η εμπειροτεχνική μας κατάρτιση, όντας αρκετά εμπλουτισμένη, θεωρούμε ότι πρέπει να αρχίσει να διαδίδεται εκεί όπου χρειάζεται

Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε λύσεις, ιδέες και προτάσεις για ότι αφορά την οικοδομή και τις κτιριακές εγκαταστάσεις!