Τοιχοποιία – χτισίματα
Texnognostis

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιασδήποτε μορφής τοιχοποιίας.

Από τις παραδοσιακές με τους τσιμεντόλιθους, τα τούβλα ή την τουβλίνα κολλημένα με παραδοσιακά κονιάματα. Αλλά και τις πιο σύγχρονες μορφές της τοιχοποιίας, όπως το πορομπετόν (alfablock, ytong κλπ).

Τοιχοποιία – χτισίματα

Εργασίες τοιχοποιίας & χτίσματα

Παραδοσιακή τοιχοποιία

Έχοντας στο συνεργείο μας έμπειρους χτίστες με γνώση και τριβή στην παραδοσιακή τοιχοποιία, αναλαμβάνουμε το χτίσιμο ολοκλήρων κτιρίων είτε μεμονωμένων τοίχων με παραδοσιακά υλικά όπως τσιμεντόλιθους, τούβλα, τουβλίνα κ.α. κολλημένα με παραδοσιακά κονιάματα.

Σύγχρονη τοιχοποιία

Στα πλαίσιο της “σύγχρονης κατασκευής κτιρίων” και της συνεχούς εξέλιξης μας, το συνεργείο μας διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στο χτίσιμο με σύγχρονα υλικά όπως το πορομπετόν (alfablock, ytong κλπ).

 • Τα υλικά αυτά είναι πιο θερμομονωτικά και πιο ελαφριά.
 • Έχουν μικρότερες απαιτήσεις στα επιχρίσματα. Εφαρμόζεται μικρότερο και ισχυρότερο πάχος σοβά λόγω του ότι παρέχει καλύτερη επιπεδότητα συγκριτικά με παλαιότερα υλικά.
 • Επιπλέον, προσφέρουν ταχύτητα στην εργασία και καθαριότητα στο εργοτάξιο.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ : Στην κατασκευή των απαιτούμενων πρεκιών ή πρεκοκολώνων σταθερότητας, της τοιχοποιίας, κατασκευάζουμε τα εντός της τοιχοποιίας με αποτέλεσμα καλύτερη επιπεδότητα τοίχου αλλά και καλύτερη στατικότητα.

Ξηρά δόμηση, γυψοσανίδα ή τσιμεντοσανίδα

Τη συστήνουμε και την παρέχουμε για την κατασκευή εσωτερικών αλλά και εξωτερικών τοίχων.
Προσφέρουν :

 • Γρήγορο χρόνο υλοποίησης ταχύτητα
 • Άριστη επιπεδότητα και καθαριότητα.
 • Οικονομικότερη λύση.
 • Ευκολία στην διαμόρφωση και αλλαγή εσωτερικών χώρων.

 

Η χρησιμότητα της σε εκτέλεση πολύπλοκων σχεδίων την καθιστά απαραίτητη ειδικά σε χώρους επαγγελματικούς όπως καφέ, εστιατόρια, γραφεία, ξενοδοχεία κλπ.

Ορισμένα έργα μας που περιλαμβάνουν εργασίες τοιχοποιίας

Δείτε εικόνες από τα πιο πρόσφατα έργα μας.

Ενδεικτικό κόστος για τοιχοποιία – χτίσιμο

 • από 5€ / m2

  Περιλαμβάνει εργασία, όχι υλικά*

 • ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ ΜΕ ΧΤΙΣΙΜΟ
 • από 25€ / m2

  Περιλαμβάνει εργασία και υλικά*

 • ΤΟΙΧΟΠΟΙΑ ΜΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΗ

*   Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και για μια εύλογη ποσότητα, διότι κάθε έργο είναι ξεχωριστό, καθώς και η μελέτη του .Τα υλικά που επιλέγουμε, είναι επώνυμα και πιστοποιημένα. Υπάρχει πάντα η επιλογή, να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άνευ υλικών (οπου αναφέρεται  η περίπτωση του κόστους με τα υλικά) κατόπιν  συνεννόησης – συμφωνίας. 

Επίσκεψη εκτίμησης έργου: 40€ –  80€

Περιλαμβάνει έκδοση προσφοράς και οικονομοτεχνικής μελέτης, από εργολάβο ανακαινίσεων, δομικών έργων και μονώσεων (αποτύπωση, καταγραφή, μέτρηση, έρευνα διαθέσιμων επιλογών υλικών και εργασιών, έκδοση προσφοράς).

* Το κόστος αφαιρείται σε περίπτωση ανάθεσης του έργου. Επίσης, μπορεί να αλλάξει λόγω ποσότητας εργασιών η περιοχής .

Ενδιαφέρεστε για εργασίες τοιχοποιίας – χτισίματα;

Συμπληρώστε τη φόρμα και λάβετε προσφορά για την μόνωση του κτιρίου σας από τον Texnognosti με -10% ΕΚΠΤΩΣΗ ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά. Εξυπηρέτηση πελατών από Δευτέρα έως Σάββατο, 8 πμ-8 μμ.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αττική , Ελευσίνα , Νέα Πέραμος , Μεγαρα, Αθήνα , Βόρεια , Δυτικά & Ανατολικά προάστια, Κόρινθος, Λουτράκι , Αγίους Θεόδωρους , Κινέττα , Αλεποχωρι ,Σχίνος Κορινθίας