Τα 20 καλύτερα βιβλία για πριν ή μετά τον γάμο (2o μέρος της τριλογίας)

Οι 3 θέσεις που πιθανόν όλοι θα βρεθούμε στην ζωή μας.

Υπάρχουν τρεις συγκεκριμένες θέσεις στη ζωή μας, που όταν βρεθούμε χρειαζόμαστε εμπειρία και γνώση. Αυτές είναι οι εξής:

  1. Γονιός
  2. Σύζυγος – σύντροφος
  3. Επαγγελματίας – εργαζόμενος

Από πού αντλούμε πληροφορίες , όταν είμαστε σε αυτές τις θέσεις.

Στις παραπάνω θέσεις καλούμαστε ταυτόχρονα να χειριστούμε καταστάσεις και θέματα , που προκύπτουν και θεωρητικά είμαστε προετοιμασμένοι. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει απόλυτη εκπαίδευση για αυτά τα πράγματα- μόνο στην 3η κατηγορία αλλά περισσότερο «τεχνικά» – υπάρχει όμως αρκετή ενημέρωση και πληροφορία. Οι πηγές για αυτήν την γνώση είναι:

  1. Ιντερνέτ
  2. Σεμινάρια
  3. Εμπειρίες από άλλους
  4. Βιβλία

Αν θες να διατηρήσεις την σχέση με τον/την σύντροφο σου πρέπει την φροντίσεις.

Σε αυτό το άρθρο – ασχολούμαστε με την δεύτερη κατηγορία – θέλοντας να σας παρουσιάσουμε, την καλύτερη κατά την γνώμη μας , 20άδα βιβλίων όπου βοηθούν τη σχέση με τον- την σύντροφο σας είτε ζείτε την συζυγική σας ζωή είτε όχι. Στα βιβλία αυτά θα βρείτε θεωρίες και πρακτικές για τις σχέσεις και τον γάμο του σήμερα. Ίσως να μάθετε ότι κάνετε λάθος πολλά πράγματα με τον/την σύντροφο σας ή να επικυρώσετε τα σωστά. Μπορεί ακόμα να εφαρμόσετε νέες μεθόδους πιο ανώδυνες και πιο αποτελεσματικές έτσι ώστε να αναπτύξετε καλύτερα τη σχέση σας. Oι σχέσεις θέλουν δουλειά και αφοσίωση , πόσο μάλλον η σχέση με τον άνθρωπο σου. Οι εγωισμοί δεν ωφελούν ίσα ίσα που είναι ένα από τα αρχικά συναισθήματα έναρξης πολέμου, καθώς οι χωρισμοί ανθούν…

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας