Τα οφέλη σας από τον… Texnognostis

Επίσημη ξενάγηση και παρουσίαση  του Texnognostis

Σε λίγο κλείνουμε ένα χρόνο παρουσίασης, αλλά και ανάπτυξης της σελίδας μας, σε ένα επίπεδο που μας ευχαριστεί πολύ.  Θα ήταν κρίμα να μην κάνουμε μία παρουσίαση, των πραγμάτων που υπάρχουν εδώ μέσα.  Φτιάξαμε τη σελίδα μας με βασικό γνώμονα, τον πολύτιμο αλλά και λίγο στο χρόνο του χρήστη, του επισκέπτη ή του πελάτη μας.

Εύκολη επικοινωνία μέσω του chat από την αρχική σελίδα

Στην αρχική σελίδα – κάτω δεξιά, υπάρχει η ένδειξη της άμεσης επικοινωνίας μαζί μας ( messenger, email) , χωρίς να συμπληρώνεται φόρμα επικοινωνίας αν και υπάρχει και αυτή .Παρακάτω υπάρχει μία σύντομη παρουσίαση υπηρεσιών, έργων, συνεργατών,  blog και επικοινωνίας.

Οι υπηρεσίες μας

Η στήλη με τις υπηρεσίες μας, παρουσιάζει  όλη την γκάμα που διαθέτουμε  και που μέσω αυτών, μπορείτε να κάνετε ένα σωστό ,οικονομικό και καλαίσθητο έργο.  Έργο για εμάς ορίζεται , ένα μικρό μερεμέτι έως και μία ολοκληρωμένη  κατασκευή.  Ανάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα, ο Texnognostis διευκολύνει και εξυπηρετεί.

Έτοιμες φόρμες προσφοράς

Θέλοντας ξανά να γλιτώσουμε κόπο και χρήμα, δικό σας αλλά και δικό μας,  δημιουργήσαμε αυτές τις φόρμες προσφοράς. Συμπληρώνονται εύκολα, χρησιμοποιώντας όλα τα τεχνολογικά σύγχρονα μέσα,  τα οποία θεωρούμε ότι τώρα πια,  χρησιμοποιούνται από όλους μας. συνήθως στέλνουμε την προσφορά μας εντός τριών ημερών,  ανάλογα με το είδος.  Επειδή όμως κάθε έργο είναι ξεχωριστό, υπάρχει πάντα η επιλογή να συμπληρώσετε  με δικά σας λόγια,  ή να επικοινωνήσετε, για οτιδήποτε.
Έργα 

Εδώ υπάρχουν φωτογραφίες από τις δουλειές μας, που τραβήξαμε, συνήθως με “λερωμένα γάντια”. Πολλές φορές η ποιότητα της φωτογραφίας,  αδικεί την ποιότητα του έργου,  αλλά δεν το βάζουμε κάτω και πάντα θα προσπαθούμε για καλύτερες λήψεις … όσο γίνεται άφιλτρες.

Βlog με τεχνικά θέματα 

Τα νέα τρέχουν, ακόμα και στα τεχνικά θέματα. Προσπαθούμε να ενημερώνουμε για ότι νέο μαθαίνουμε,  αλλά και για πράγματα που υφίστανται πάγια. Οι λέξεις με διαφορετικό χρωματισμό , παραπέμπουν σε άλλες σχετικές πληροφορίες. Βλέπε  κατηγορίες :  ‘design και διακόσμηση’ , ‘κατασκευή και ανακαίνιση’.

Βlog με θέματα γενικού περιεχομένου

Δεν μπορούσαμε να ασχοληθούμε μόνο με τα θέματα της δουλειάς, όσο και αν την αγαπάμε,  γιατί η ζωή (που και αυτήν αγαπάμε πολύ..) δεν είναι μόνο δουλειά. Στις κατηγορίες ‘τέχνη’   και ‘για έναν καλύτερο τρόπο ζωής’  τα θέματα ποικίλουν.  Και εκεί  οι μαγικές λέξεις ή φράσεις, με διαφορετικό χρωματισμό,  παραπέμπουν ακόμα και σε απευθείας λύσεις και προϊόντα, όπου και εδώ  γλιτώνετε  πολύτιμο χρόνο – αναζήτησης.

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας