Συντήρηση & επισκευή, παλαιών ή φθαρμένων κτιρίων

Η συντήρηση και η επισκευή ενός παλιού ή φθαρμένου κτιρίου είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο και κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Μπορούμε να παρέμβουμε σε φθορές μπετού τοιχοποιίας, σιδήρων από τη διάβρωση και από την απόλυτη έκθεση ή την μικρή επικάλυψη του μπετού, να συντηρήσουμε μπαλκόνια, μετώπες, δάπεδα , κάγκελα, στηθαία και πολλά άλλα σημεία. Εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για υλικά και συστήματα συγκεκριμένα . Μπορούμε απλά να αναφέρουμε ότι η αγορά των σύγχρονων υλικών είναι μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη , καθώς και η τεχνογνωσία μας πανω σε εκείνη αλλά και στα παραδοσιακά συστήματα και υλικά, έτσι ώστε να καλύψουμε οποιαδήποτε φθορά οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Τις περισσότερες φορές σε τέτοια θέματα τον πρώτο ρόλο έχει η αξιόπιστη διάγνωση του προβλήματος που έχει ένα κτίριο και μετά η επισκευή του. Επίσης πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η αντικατάστασή του μπετού με τα νέα κονιάματα όπου και εκεί υπάρχουν ποικιλίες ειδών και ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων θέλουν ανάμειξη και με κάτι άλλο έτσι ώστε να αποδώσουν το πρέπον αποτέλεσμα. Οι επισκευές χρειάζονται χρόνο υπομονή επιμονή και μαστόρια, αυτά τα όπλα θέλουμε να τα κρατάμε ακέραια στη φαρέτρα μας…

Επισκευές:

κόστος ανά περίπτωση,  για εργασία με τα υλικά *

 

*   Κάθε έργο είναι ξεχωριστό, καθώς και η μελέτη του .Τα υλικά που επιλέγουμε, είναι επώνυμα και πιστοποιημένα. Υπάρχει πάντα η επιλογή, να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άνευ υλικών (οπου αναφέρεται  η περίπτωση του κόστους με τα υλικά) κατόπιν  συνεννόησης – συμφωνίας. 

Επίσκεψη εκτίμησης έργου: 40€ –  80€

Περιλαμβάνει έκδοση προσφοράς και οικονομοτεχνικής μελέτης, από εργολάβο ανακαινίσεων, δομικών έργων και μονώσεων (αποτύπωση, καταγραφή, μέτρηση, έρευνα διαθέσιμων επιλογών υλικών και εργασιών, έκδοση προσφοράς).

* Το κόστος αφαιρείται σε περίπτωση ανάθεσης του έργου. Επίσης, μπορεί να αλλάξει λόγω ποσότητας εργασιών η περιοχής .

Ζητήστε προσφορά για την συντήρηση ή επισκευή του κτιρίου σας!

Συμπληρώστε τη φόρμα έτσι ώστε βάση των στοιχείων σας, να σας αποστείλουμε γρήγορα την προσφορά μας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο & Email
6939312457 | info@texnognostis.com

Ώρες Επικοινωνίας
Δευ-Σαβ: 8:00-20:00
Κυρ: Κλειστά