Ποιος είναι ο τεχνογνώστης

Μεγάλος τίτλος, για να μπορούμε να τον βάλουμε στον εαυτό μας, πρέπει όμως κάπως να αυτοπροσδιοριστούμε

Η τεχνογνωσία δεν είναι κάτι το οποίο κατακτάται και τελειώνει. Είναι κάτι σαν τη μάθηση που συνεχίζεται, όταν θες να εξελίσσεσαι και να μη μένεις στάσιμος. Έχουμε μάθει “10 πράγματα” αλλά σε πέντε χρόνια αυτά μπορεί να μην είναι ούτε τα μισά από εκείνα που θα πρέπει να γνωρίζουμε σαν τεχνίτες, σαν σχεδιαστές ή σαν μελετητές. Ο Texnognostis δεν είναι ένας, είναι μία ομάδα: μαστόρων και βοηθών, εργολάβων και μηχανικών, διακοσμητών και εμπόρων, υλικών και Συστημάτων. Δυστυχώς, ή ευτυχώς ένα έργο δεν μπορεί να εξαρτάται από έναν. Μπορεί όμως να εναρμονίζεται ή να συγχρονίζετε, να αναλαμβάνετε και να παραδίδεται.

Εδώ λοιπόν o Texnognostis παλεύει με τα χέρια του αλλά και με τους συνεργάτες του για να προσφέρει το καλύτερο δυνατό έργο ή την καλύτερη δυνατόν υπηρεσία του.

Με γνώμονα την τεχνογνωσία, τη λειτουργικότητα και την αισθητική, αναλαμβάνουμε, από το πιο μικρό μερεμέτι*, μονώσεις ταρατσών ή τοίχων, συντηρήσεις έως και πλήρη κατασκευή, ανακαίνιση και σχεδιασμό* χώρου. Το κάθε έργο είναι μοναδικό, γι’ αυτό και η συστηματοποίηση στη δουλειά μας, κοστολογικά και ως εφαρμογή, δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί στο 100%, γι’ αυτό δημιουργήσαμε μία ενημέρωση για κάθε υπηρεσία μας και για το κάθε κόστος αυτής καθώς επίσης και έναν εύκολο τρόπο λήψης προσφοράς. Προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε και να εκπαιδευόμαστε για τα νέα υλικά, τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες, έτσι ώστε να αναπτύσσουμε το υπόβαθρο μας. Ένα ταξίδι για άρτιους χώρους και κατασκευές, που ξεκινάει από την οικοδομή και φτάνει στη διακόσμηση.

Έτσι λοιπόν ο Texnognostis είναι εκείνος, που μετά από χρόνια εμπειρίας σε έργα όπως είναι οι κατασκευές, οι επισκευές, οι μονώσεις τοίχων και ταρατσών, ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων, οι εξ ολοκλήρου ή μερικώς ανακαινίσεις χώρων κι άλλα τόσα είδη εργασιών, αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή τη σελίδα έτσι ώστε να μπορεί – πέραν του να αναλαμβάνει έργα σαν αυτά που αναφέρονται στη σελίδα – να μπορεί να μεταδώσει την καθοδήγηση του σε όποιον θελήσει να φτιάξει κάτι μόνος του.

Μία έμπειροτεχνική καθοδήγηση που πηγάζει από εκπαίδευση και εμπειρία. Στο χώρο βρισκόμαστε πάνω από 10 χρόνια αλλά… ως δεύτερη γενιά. Ο στόχος μας είναι πριν από κάθε έργο να υπάρχει μία σωστή οργάνωση μία σωστή καθοδήγηση, ένας σωστός σχεδιασμός και τέλος ένας σωστός και ρεαλιστικός προϋπολογισμός. Πράγματα τα οποία έχει αποδειχθεί, ότι απαιτούνται για ΚΑΘΕ έργο. Η επιχείρησή μας λοιπόν ασχολείται με την εφαρμογή αλλά και την τεχνική συμβουλευτική…

Texnognostis
Μόνωση – Δόμηση – Ανακαίνιση – Επισκευή – Σχεδιασμός – Τεχνική συμβουλευτική

Είμαστε κοντάς σας!

 

Έχοντας λοιπόν όλα αυτά τα εφόδια παραμένουμε στον χώρο διατηρώντας τις αρχές και τις αξίες που διδαχτήκαμε από τους προκατόχους μας ….. Μόνωση – ΔΟΜΗΣΗ – Ανακαίνιση – design & construction, για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους, είναι οι πράξεις που σε αυτές ζητάμε να μας εμπιστευτείτε για το καλό του έργου σας και για να παραμείνουμε ενεργοί στον χώρο που μας αγάπησε …….και που αγαπάμε.

Πιστοποιήσεις & Σεμινάρια

Rhinoceros Level I

CAD ACADEMY – Μάρτιος 2017

 

Συστήματα Ξηράς Δόμησης

KNAUF – Μάιος 2016

 

Real Estate Lab: Νομοθεσία – Εκτίμηση – Διαπραγμάτευση, στην αγορά Ακινήτων

ENGINEERING INTELLIGENCE   – Απρίλιος 2016

 

Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων

COORDINATORS Α.Ε.Ε.Κ. – Φεβρουάριος 2016

 

Autogad 3D

AUTODESK – Μάιος 2015

 

Στεγανωτικά Υλικά & Έτοιμοι Σοβάδες

ISOMAT – Μάιος 2013

 

Συστήματα Εσωτερική Θερμομόνωσης – KELYFOS

ISOMAT – Μάιος 2012

 

Συστήματα Εσωτερική Θερμομόνωσης – KELYFOS

ISOMAT – Μάιος 2012

 

Στεγανωτικά, Επισκευαστικά Υλικά & Έτοιμοι Σοβάδες

ISOMAT – Σεπτέμβριος 2012

Red Bull Energy Lounge Certificate

RED BULL – Απρίλιος 2010

 

Σχεδιασμός Εσωτερικών Χώρων | Καλλιτεχνικών Εφαρμογών

Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ – Ιούλιος 2010

 

Σχεδιαστής μέσω Συστημάτων Η/Υ

ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – Σεπτέμβριος 2010

 

Εφαρμογή Συστημάτων Εσωτερικής Θερμομόνωσης

KEFLYFOS – Οκτώβριος 2010

 

Συστήματα AquaPanel & Thermoprosopsis

KNAUF – Οκτώβριος 2010

 

Σχεδιαστής μέσω Συστημάτων Η/Υ

ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – Ιούλιος 2009

 

Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΤΡΑ- Ιούνιος 1998