Κάτι που μας άρεσε και το προτείνουμε : Νο 1

Mία νέα σειρά προϊόντων και υπηρεσιών 

    Σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή με μία σειρά σύντομων παρουσιάσεων – και λέμε παρουσιάσεων,  διότι άρθρα δεν είναι. Στην απεραντοσύνη του ίντερνετ , θέλουμε να  βοηθήσουμε, αυτούς που “χάνονται¨. Οι επιλογές είναι πολλές , όλα δείχνουν δελεαστικά και ταυτόχρονα ότι όλα δένουν μεταξύ τους. Όμως δεν είναι ‘έτσι , χρειάζεται εμπειρία και γνώση, για να επιλέξετε και να συνδυάσετε σωστά.

Ποιο το αντικείμενο αυτής της σειράς ;

     Κάπου εδώ λοιπόν σταματάει  η καθοδήγησή ,  η οποία  έχει αναπτυχθεί και σε προηγούμενα άρθρα μας , αλλά  διαθέτει και σαν υπηρεσία ο Texnognostis. Εδώ  απλά,  παρουσιάζουμε ωραία και χρήσιμα πραγματάκια . Πραγματάκια όπως : αντικείμενα , έπιπλα , διακοσμητικά , υφάσματα , κουρτίνες , υλικά, έργα,  εικόνες, εφαρμογές  κλπ…. 

Σε ποια κατηγορία του Texnognostis θα βρίσκεται αυτή η σειρά ;

   Αυτή η σειρά θα βρίσκεται στην κατηγορία Design & διακόσμηση, λόγω του ότι τα προϊόντα που θα παρουσιάζουμε θα είναι , περισσότερο σχετικά με αυτόν τον τομέα. Τώρα βέβαια,  εάν προκύψει κάποιου άλλου είδους προϊόν ή υπηρεσία , θα υπάρξει και η ανάλογη αλλαγή. 




Πείτε μας την άποψη σας

    Μην διστάσετε να μας ζητήσετε να παρουσιάσουμε κάτι για το οποίο ενδιαφέρεστε. Ή ακόμα και εάν κάτι δεν σας άρεσε, από αυτά που παρουσιάσαμε .  ‘Η αν σας άρεσε πολύ…. 

Ξεκινάμε λοιπόν …

   Εγκαινιάζουμε την στήλη μας με ένα έπιπλο, το οποίο το ξεχωρίσαμε για την λειτουργικότητα του αλλά και για την απλότητα που το διακατέχει. Το έπιπλο είναι της εταιρίας 24home η οποία εκτός από έπιπλα , διαθέτει λευκά είδη, είδη διακόσμησης,  και πολλά αλλά χρηστικά αντικείμενα. 

     Το τραπεζάκι αυτό , δένει περισσότερο σε χώρους industrial – βιομηχανικού  στυλ. Το ότι διαθέτει αποθηκευτικό χώρο  και εύκολη μεταφορά, το κανει να κερδίζει “πόντους” . Οι αποθηκευτικοί χώροι σε αυτές τις περιπτώσεις,  λειτουργούν προς όφελος μας , αν μας διακατέχει μια τακτικότητα . Αν πάλι δεν  διαθέτουμε τακτοποιητικές τάσεις ,τότε αυτοί οι αποθηκευτικοί χώροι λειτουργούν σαν την ντουλάπα που καταχωνιάζουμε ότι βρούμε, σε περίπτωση έκτακτης επίσκεψης.  Αυτό το τραπέζι σαλονιού είναι ξύλινο-  μεταλλικό,  και διατίθεται σε φυσικό-  μπεζ χρώμα από την 24 home  οι διαστάσεις του είναι 120x60x40 εκ.

    Πατήστε εδώ για να μεταβείτε απευθείας, σε αυτό το “στυλάτο” και λειτουργικό έπιπλο.

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας