Ελαφριά θερμομόνωση και υγρομόνωση ταράτσας με τελική επιφάνεια χαλαζιακής άμμου- υπό εξέλιξη

Η καλύτερη θερμομόνωση και υγρομόνωση ταράτσας

Είναι αλήθεια ότι εφαρμόζουμε την καλύτερη θερμομόνωση και υγρομόνωση ταράτσας !

 

Αυτό γιατί η συγκεκριμένη μόνωση τα έχει όλα : 

  1. extra θερμομόνωση
  2. απόλυτη υγρομόνωση
  3. ρήση
  4. ελεύθερη βατότητα
  5. εφαρμόζεται σε όλη την διάρκεια του έτους
  6. χωρίς θόρυβο και βρωμιά, συγκριτικά με άλλα συστήματα

Η κατασκευή της αναλυτικότερα: 

Στην υπάρχουσα πλάκα μπετού περνάμε ένα υλικό ως φράγμα υδρατμών Έπειτα ερχόμαστε και κολλάμε με ινοπλισμένη κόλλα για αυτή τη χρήση,  τις θερμομονωτικές μας πλάκες. Μέσω της διαβάθμισης των διαστάσεων των θερμομονωτικών πλακών ,  δίνουμε ταυτόχρονα και την απαιτούμενη ρήση,   δηλαδή 1,5% και πάνω,  ή  όσο απαιτεί η ταράτσα , έτσι ώστε να φεύγουν ομαλά τα νερά. Εδώ , πρέπει να πούμε ότι ,  από αυτή την διαβάθμιση η ταράτσα μας , μέσω των μεγαλύτερου πάχους πλακών πολυστερίνης αποκτά από 50 έως και 90% επιπλέον θερμομόνωση,  απ’ ότι  θα είχε με τους πιο συμβατικούς τρόπους θερμομόνωσης ταράτσας .
Καθώς κολλάμε την πολυστερίνη,  στην περίμετρο της αλλά και στην περίμετρο του κάθε τεμαχίου ,  βάζουμε αφρό πολυουρεθάνης έτσι ώστε να σφραγίζονται οι ενώσεις προσωρινά,  για λόγους ενδεχόμενης βροχής κατά τη διάρκεια του έργου,  αλλά και ως μία έξτρα προστασία υγρομόνωσης,  σε ολόκληρο το σύστημα. Στο επόμενο στάδιο εφαρμόζουμε πάνω στην επιφάνεια που έχουμε δημιουργήσει από πολυστερίνη,  δύο στρώσεις ινοπλισμένη κόλλα για αυτή τη χρήση,  με εγκιβωτισμένο  διπλό υαλόπλεγμα σταυρωτά.

Επόμενο βήμα,  να εξομαλύνθεί  η επιφάνεια και να εφαρμόσουμε το αστάρι και τις δύο απαιτούμενες στρώσεις  στεγανωτικού  υλικού,  που απαιτείται. Στη δεύτερη στρώση γίνεται επίπαση χαλαζία,  έπειτα η ταράτσα μας περνιέται με βερνίκι προστασίας για την  τελική βατή επιφάνεια.

Το σύστημα αυτό απαιτεί γνώση και εμπειρία για την εφαρμογή του και σωστή συνάφεια υλικών  προς αποφυγή  ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.

Κόστος και περισσότερες πληροφορίες :

Ενδεικτικό κόστος για Super θερμομόνωση ταράτσας και υγρομόνωση :  43,00 ευρώ / m2 για εργασία με τα υλικά *

Για τιμές και περισσότερες πληροφορίες του συγκεκριμένου συστήματος αλλά και άλλων πατήστε εδώ

Για προσφορά  ευκολα και γρήγορα από το σπίτι σας, πατήστε εδώ

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας