Επιχρίσματα – σοβατίσματα Texnognostis

Αναλαμβάνουμε τα σοβατίσματα – επιχρίσματα κτιρίων που αποτελούνται από τούβλο, τσιμεντόλιθο ή πορομπετόν (alfablock ή ytong), οπλισμένο σκυρόδεμα ή ξηρά δόμηση. Εφαρμόζουμε οποιοδήποτε είδος σοβά επιθυμείτε είτε πρόκειται για παραδοσιακά υλικά είτε για σύγχρονα υλικά.

Παραδοσιακά σοβατίσματα – επιχρίσματα

Τα παραδοσιακά επιχρίσματα αποτελούνται κυρίως από άμμο τσιμέντο και ασβέστη ή άλλο ενισχυτικό που αντικαθιστά τον ασβέστη σαν ένα χόνδρο επίχρισμα και το κλασικό τελικό μαρμαροκονίαμα ή μαρμαροσοβας αποτελούμενος από μαρμαρόσκονη, τσιμέντο και ασβέστη ή άλλο ενισχυτικό που αντικαθιστά τον ασβέστη.

Παραδοσιακά μπορούμε να εφαρμόσουμε και κάποιο τσιμεντοειδές υλικό ως αντικατάσταση του κλασικού σοβά, δηλαδή να επενδύσουμε με μία τσιμεντοκονία, κάτι που βρίσκει χρήση και σε άλλου τύπου επενδύσεις, πέραν της τοιχοποίας.

Σύγχρονα σοβατίσματα – επιχρίσματα

Ποικίλουν όμως και οι μορφές των σύγχρονων έτοιμων επιχρισμάτων, έχουμε τσιμεντοειδή ( χρωματιστά ή όχι), ακρυλικά και σιλικονούχα τα οποία κυρίως χρησιμοποιούνται ως σοβάδες για την εξωτερική θερμοπρόσοψη των τοίχων, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια τοιχοποιίας.

Τα περισσότερα εξ αυτών χρησιμοποιούνται περισσότερο στις εξωτερικές τοιχοποιίες και συγχρόνως αντικαθιστούν την απαίτηση για χρωματισμό εφόσον οι τοίχοι θωρακίζονται το ίδιο, δηλαδή… γλιτώνουμε το βάψιμο !

Έργα μας σοβατίσματα – επιχρίσματα

Δείτε εικόνες από τα πιο πρόσφατα έργα μας.

Ενδεικτικό κόστος για επιχρίσματα και σοβατίσματα

  • από 4€ / m2

    Περιλαμβάνει εργασία, όχι υλικά*

  • ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ - ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ

*Η τιμή είναι ενδεικτική και για μια εύλογη ποσότητα, διότι κάθε έργο είναι ξεχωριστό, καθώς και η μελέτη του. 

Επίσκεψη εκτίμησης έργου: 40€ –  80€

Περιλαμβάνει έκδοση προσφοράς και οικονομοτεχνικής μελέτης, από εργολάβο ανακαινίσεων, δομικών έργων και μονώσεων (αποτύπωση, καταγραφή, μέτρηση, έρευνα διαθέσιμων επιλογών υλικών και εργασιών, έκδοση προσφοράς).

* Το κόστος αφαιρείται σε περίπτωση ανάθεσης του έργου. Επίσης, μπορεί να αλλάξει λόγω ποσότητας εργασιών η περιοχής .

Θέλετε να αναλάβουμε τα επιχρίσματα-σοβατίσματα του κτιρίου σας;

Συμπληρώστε τη φόρμα και λάβετε προσφορά από τον Texnognosti με -10% ΕΚΠΤΩΣΗ ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά. Εξυπηρέτηση πελατών από Δευτέρα έως Σάββατο, 8 πμ-8 μμ.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αττική , Ελευσίνα , Νέα Πέραμος , Μεγαρα, Αθήνα , Βόρεια , Δυτικά & Ανατολικά προάστια, Κόρινθος, Λουτράκι , Αγίους Θεόδωρους , Κινέττα , Αλεποχωρι ,Σχίνος Κορινθίας