Επενδύσεις δαπέδων και τοίχων Texnognostis

Με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την συνέπεια αναλαμβάνουμε επενδύσεις δαπέδων και τοίχων:

 • Με κλασικά υλικά όπως πλακίδια, μάρμαρα και φυσικά πετρώματα.
 • Με σύγχρονα υλικά που προσφέρουν καλαισθησία, αντοχή και εύκολη προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Επενδύσεις με κεραμικά πλακίδια ή φυσικά πετρώματα

Οι επενδύσεις με τα κεραμικά πλακίδια ή φυσικά πετρώματα, προϋποθέτουν μία καλή επιπέδωση με τσιμεντοκονία, είτε σε δάπεδο είτε σε τοίχο με ενισχυτικό γαλάκτωμα ή με ίνες και τα βασικά του υλικά που είναι η άμμο, το τσιμέντο και καμιά φορά και έξτρα πάχους αδρανή.

Σημαντικό στοιχείο, είναι η σωστή αναλογία στην τσιμεντοκονία η οποία βάση αυτής πολλές φορές συμβαίνουν προβλήματα. Οι συνταγές είναι παλιές και καλά κρατημένες στην βιβλιοθήκη μας, για να εφαρμόζουμε σωστά τα παραδοσιακά αυτά συστήματα.

Τα συγκολλητικά υλικά όμως είναι ως επί το πλείστον σύγχρονα, δηλαδή κόλλες ισχυρές ρητινούχες ή ινοπλισμένες κλπ , μέσω των οποίων προσφέρουμε την απαιτούμενη πρόσφυση και διαχρονικότητα.

Η αρμολόγηση γίνεται με τους στόκους των οποίων οι προδιαγραφές τους μας καθοδηγούν για να τους επιλέξουμε : εποξειδικοί, ακρυλικοί , τσιμεντοειδή και άλλοι.

Επενδύσεις με πιο σύγχρονα υλικά

Στις επενδύσεις με τα σύγχρονα υλικά έχουμε πολλές επιλογές και συνεχώς προστίθενται κι άλλες.

Κάποιες εξ αυτών είναι : η πατητή τσιμεντοκονία , το χαλαζιακό δάπεδο, τα εποξειδικά δάπεδα, τα δάπεδα υψηλών αντοχών για βιομηχανικές χρήσεις.

Βιομηχανικό δάπεδο

Ακόμα και ένα βιομηχανικό δάπεδο το οποίο απλά είναι ένα τσιμέντο οπλισμένο με δομικό πλέγμα, με σωστή επεξεργασία της επιφάνειας, αποτελεί ένα όμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα για οποιαδήποτε χρήση , βιομηχανική, επαγγελματική ακόμα και μέσα σε ένα σπίτι, ειδικά στο σύγχρονο ελεύθερο design των εσωτερικών χώρων του σήμερα.

Πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία προσφέρει το οπτικό αποτέλεσμα με τα “νερά” που θέλουμε να βλέπουμε αλλά ταυτόχρονα την αντοχή του σήμερα. Τα βήματα είναι απλά αλλά θέλουν πάρα πολύ προσοχή.

 • Αστάρι στο υπόστρωμα, οπλισμός της πρώτης στρώσης με υαλόπλεγμα.
 • Δεύτερη στρώση για πλήρη κάλυψη και ενδεχόμενη τρίτη στρώση για φινίρισμα.
 • Η τελική επιφάνεια προστατεύεται με ακρυλικό βερνίκι εν αρχή και πολυουρεθανικό βερνίκι στο τέλος.

Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι επιλεγμένες και δοκιμασμένες.

Χαλαζιακά δάπεδα

Τα χαλαζιακά δάπεδα ακολουθούν εξίσου κοινό σύστημα αλλά ”όλο το παιχνίδι” παίζεται μόνο και μόνο σε μία στρώση και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές βελτίωσης όπως στην πατητή τσιμεντοκονία. Επίσης μπορούμε να επιτύχουμε βατότητα σε οποιαδήποτε επιφάνεια , αρκεί η επίπαση χαλαζία και ένα όμορφο βερνίκι .

Εποξειδικά δάπεδα ή εποξειδικές βαφές

Τα εποξειδικά δάπεδα ή εποξειδικές βαφές τα βλέπουμε αρκετά, σε χώρους πάρκινγκ. Υπάρχουν όμως και άλλες εφαρμογές τις οποίες το πολυπληθές μάτι δεν τις βλέπει, εκεί εμείς με λίγη φαντασία μπορούμε να δημιουργήσουμε θαύματα.

Χρωματισμοί

Tο χρώμα είναι ζωτικής σημασίας για το μάτι μας, αλλά και για την προστασία του κτιρίου μας ή της όποιας επιφάνειας.
Χρησιμοποιούμε τις ανώτερες ποιότητες υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά (πλαστικά, ακρυλικά, λαδομπογιές, βερνίκια κλπ) αλλά και στις κατάλληλες ποσότητες, για να μην προκύπτουν προβλήματα.

Η προσοχή και η λεπτομέρεια στο αστάρι και στο υπόστρωμα είναι ο καταλυτικός παράγοντας για το σωστό αποτέλεσμα. Οικολογικά αστάρια αλλά και αστάρια διαλυτού, όσο αυτά ακόμα κυκλοφορούν στην αγορά. Όλα για τη χρήση που έχουν φτιαχτεί .

Έργα μας στις επενδύσεις δαπέδων και τοίχων

Δείτε εικόνες από τα πιο πρόσφατα έργα μας.

Ενδεικτικό κόστος για επενδύσεις δαπέδων και τοίχων

 • από 25€ / m2

  Περιλαμβάνει εργασία και υλικά*

 • ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
 • από 9€ / m2

  Περιλαμβάνει εργασία, όχι υλικά*

 • ΠΛΑΚΑΚΙΑ
 • από 28€ / m2

  Περιλαμβάνει εργασία και υλικά*

 • ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΔΑΠΕΔΟ
 • από 17€ / m2

  Περιλαμβάνει εργασία και υλικά*

 • ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ - ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΗ ΒΑΦΗ
 • από 5€ / m2

  Περιλαμβάνει εργασία και υλικά*

 • ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΒΑΨΙΜΑΤΑ

*Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και για μια εύλογη ποσότητα, διότι κάθε έργο είναι ξεχωριστό, καθώς και η μελέτη του. Τα υλικά που επιλέγουμε, είναι επώνυμα και πιστοποιημένα. Υπάρχει πάντα η επιλογή, να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άνευ υλικών (όπου αναφέρεται η περίπτωση του κόστους με τα υλικά) κατόπιν συνεννόησης – συμφωνίας.

Επίσκεψη εκτίμησης έργου: 40€ –  80€

Περιλαμβάνει έκδοση προσφοράς και οικονομοτεχνικής μελέτης, από εργολάβο ανακαινίσεων, δομικών έργων και μονώσεων (αποτύπωση, καταγραφή, μέτρηση, έρευνα διαθέσιμων επιλογών υλικών και εργασιών, έκδοση προσφοράς).

* Το κόστος αφαιρείται σε περίπτωση ανάθεσης του έργου. Επίσης, μπορεί να αλλάξει λόγω ποσότητας εργασιών η περιοχής .

Θέλετε να αναλάβουμε την επένδυση των δαπέδων ή τοίχων σας;

Συμπληρώστε τη φόρμα και λάβετε προσφορά για την επένδυση των δαπέδων και των τοίχων του κτιρίου σας από τον Texnognosti με -10% ΕΚΠΤΩΣΗ ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά. Εξυπηρέτηση πελατών από Δευτέρα έως Σάββατο, 8 πμ-8 μμ.